MUĞLA / SEYDİKEMER - Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder Ortaokulu

Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder Ortaokulu

Kumluova Mahallesi Nuri KESKİN Sokak No9 Seydikemer/Muğla
Vizyon
Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren,kendisine ,ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ,başkalarının haklarına saygı duyan,fikri ,vicdani hür, sevgi, saygı ve hoşgörülü bireyler yetişmesi için ,okul-aile, öğrenci ve çevre faktörlerinden azami ölçüde fayda sağlayacak şekilde gayret göstermek.
Misyon
Kumluova´ya, çevremize, yöremize,vatanımıza ve milletimize hizmet eden ,bayrağımızı daima yücelten, vatan, millet ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutan,sağlam ve sağlıklı beyinler yetişmesi için çalışmak ve gayret göstermektir.
Başarılar
Okulumuz imkanları ölçüsünde ilçemizde yapılan sportif faaliyetlere katılmaktadır. 2003-2004 öğretim yılına küçükler futbol 4.sü, 2006-2007’de Serbest güreş Muğla il birincisi, il ikincisi ve iki adet il üçüncülüğü vardır. Aynı yıl yıldız kız voleybol takımımızın ilçe ikinciliği başarıları vardır.2011-2012’de yıldız erkek futbol takımımız yarı finale kadar çıkmıştır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2013
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ
KLİMA
Ulaşım
Kumluova beldesi merkezinden yürüyerek 10 dakikada ulaşılabilir. Fethiye merkezde kalan öğretmenler için de servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda Taşıma Merkezidir. Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
Kumluova Mahallesi Nuri Keskin Sokak No:9 P.K. 48370 Seydikemer / MUĞLA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 191 km uzaklıta bulunmaktadır. Okulumuz Fethiye ilçe merkezine 73 km uzaklıkta bulunmaktadır. Okulumuz Seydikemer ilçe merkezine 43 km uzaklıkta bulunmaktadır