MUĞLA / SEYDİKEMER - Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder Ortaokulu

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Projesi kapsamında yapılan etkinliklerde Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Tuğba EKİNCİ öğretmenimiz öğrencilere kil çömlek yapıp boyamayı öğreterek olara da 16 tane geleneksel sanat eseri yaptırdı. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz Fethiye ilçesindeki liseleri gezerek bilgi edindiler. Öğrencilerimize rehberlik eden okulumuz öğretmenlerine ve bizlere ev sahipliği yapan Lise Müdürlerine, Müdür yardımcılarına ve Rehberlik öğretmenlerine ve son olarak bize bu imkanı tanıyan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlkay ŞUMUR 'a sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI

10 KASIM ATATÜRK ANMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILDÖNÜMÜNÜ KUMLUOVA PROF. DR. AYHAN ÖNDER İLKOKULU VE ORTAOKULU OLARAK COŞKUYLA KUTLADIK.

Kas

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde bulunan Letoon antik kentine gezi düzenledik. Öğrencilerimiz antik kent hakkında bilgilendirme semineri aldıktan sonra kenti gezerek incelediler.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMININ 100. YILININ KUTLANMASI MÜNASEBETİYLE  ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABE 'SİNİ EZBERDEN ETKİLİ OKUMA YARIŞMASI YAPILDI